ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Generator

Aa

Aurinkoiset tervehdykset!

28.3.2024

Päivitämme pitkästä aikaa kotihoidon kuulumisia tänne kotisivuille. Alkuvuosi on pitänyt tasaiseen tahtiin hoitajat liikkeellä Kotkansaarella ja Karhulan alueella. Liukkaat ja talviset kelit alkavat hiljalleen väistymään kevään tieltä ja lämpimiä säitä odottelee niin hoitajat kuin asiakkaatkin. Pian pääsemme taas ulkoilemaan asiakkaiden kanssa viimevuotiseen tapaan. Hoitajien arki on sujunut mukavan rennosti ja olemme saaneet kohdata asiakkaat jokaisen yksilöllisiä tarpeita kuunnellen.

Vuoden asiakastyytyväisyyskyselyn tulos lämmitti jälleen mieltä. Yleisarvosana Emuksen palveluiden laadusta oli erinomaisen hyvä 4.3/5. Tulokset osoittaa; että meillä asiakkaat viihtyvät ja tulevat kuulluksi. On aina ilo huomata, miten hyvin meidät otetaan vastaan niin uusilla kuin tutuillakin asiakkailla.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme jatkossakin taata korkealaatuista ja kiireetöntä palvelua. Emus haluaa kiittää kaikkia asiakkaita; ilman teitä ei olisi meitä. Otamme ilolla vastaan myös uusia asiakkuuksia; joten jos sinä tai läheisesi koette kaipaavanne apua kotona pärjäämiseen, ole rohkeasti yhteydessä. Sovitaan yhdessä kartoituskäynti ja mietitään juuri sinulle sopivat palvelut. Tule osaksi tyytyväistä asiakaskuntaa ja koe korkealaatuinen hoitotyö kiireettömästi ja kuunnellen.