ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Generator

Emus – Koska elämänlaadulla
on merkitystä.

Emus on paikallinen yritys, jolla on 20 vuoden kokemus palveluiden tarjoamisesta Kotkan seudulla. Olemme osa yli 40-vuotiasta Kotkan Seudun Talokeskus -konsernia, jonka omistavat alueen asukkaat paikallisen kiinteistöyhdistyksen kautta.

Omistustausta tuo toiminnallemme vahvan tarkoituksen ja arvopohjan. Tarjoamme elämänlaatua parantavia palveluita ihmislähtöisesti kaikille niitä seudulla tarvitseville ja toimimme kiireettömästi, joustavasti ja luotettavasti.

Henkilöstöllemme on lisäksi tärkeä hoitotyön arvoperusta, jota sovellamme kaikkeen toimintaamme. Kohtaamme asiakkaat kanssamme tasa-arvoisina ja keskenään yhdenvertaisina. Tuemme asiakkaidemme itsenäisyyttä ja kohtelemme heitä oikeudenmukaisesti. Vastuullisina ammattilaisina seuraamme alamme kehitystä, huolehdimme alamme keskeisten laatukriteerien täyttymisestä ja pidämme oman osaamisemme ajan tasalla.

Tehtävämme

Emuksen missio on parantaa asiakkaidemme ja heidän läheistensä elämänlaatua ja keskittyä palvelun erinomaisuuteen, sillä elämänlaadulla on merkitystä!

Päämäärämme

Haluamme olla asiakkaille ja yhteisöllemme laadukkain ja luotettavin kotipalveluyritys. Siksi tarjoamme yksilöllistä, laadukasta ja kiireetöntä palvelua.

Arvomme

Emuksen ainutlaatuinen ja tasa-arvoinen tapa kohdata asiakas tekee asiakaskokemuksesta kanssamme onnistuneen. Meillä on aina aikaa asiakkaalle.

Valvomme laatua

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen osalta toteutamme lakisääteistä omavalvontaa palvelujen laadun varmistamiseksi. Emme tee tätä vain täyttääksemme lain ehtoja vaan tasokas ja toimiva omavalvonta toteuttaa yllämainittuja arvojamme.

Yrityshenkilöstö

Esimiehet

Tuija Jokelainen

Siivoustyön esimies, siivoustyötilaukset, sopimukset

Satu Huuska

Hoivapalvelut, vastaava sairaanhoitaja, kartoituskäynnit

Hoitajat

Satu Huuska

Hoivapalvelut, vastaava sairaanhoitaja, kartoituskäynnit

Satu Halonen

Sairaanhoitaja

Teija Sovijärvi

Sairaanhoitaja

Kirsi Häkkinen

Lähihoitaja

Sari Ripatti

Lastenhoitaja

Nea Taari

Lähihoitaja

Siivoojat

Tuija Jokelainen

Siivoustyön esimies, siivoustyötilaukset, sopimukset

Jaana Saarelainen

Sari Toivanen

Niina Oksman

Johanna Takala

Meille töihin

Teemme joka päivä arvokasta työtä Kotkan seudulla asuvien ja mökkeilevien ihmisten hyväksi. Meillä uskotaan siihen, että asiakkaat ovat tyytyväisiä, kun henkilöstö voi hyvin ja kokee työnsä merkitykselliseksi.

Olemme aina kiinnostuneita mahdollisuudesta saada joukkoomme uusia ihmisiä, joille toisten ihmisten hyvinvointi, laadukas palvelu ja jatkuva itsensä kehittäminen ovat tärkeitä. Itse takaamme henkilöstölle organisaation jatkuvan uudistumisen, laadukkaan johtamisen ja työnantajan tuen työssä tarvittavan osaamisen kehittämiseen

Hae meille töihin

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Työ

Kielitaito

Allergiat

Kiitos viestistäsi!

Hienoa, että olet kiinnostunut työpaikasta! Olemme teihin yhteydessä.
Hmm, jokin meni pieleen. Tarkistathan, että kaikki pakolliset kentät ovat täytetyt.

Aa